Illustrator Lisette Poot StudioLieselies

Over Studio Lieselies

 

Hoi, ik ben Lisette! Ik werk als freelance illustrator in de regio Rotterdam.

Jouw boodschap illustreer ik graag voor je. Ik doe dit met heel veel liefde, plezier en expertise. Frisse en krachtige beelden kenmerken mijn stijl, vaak gecombineerd met een vleugje humor. Het dagelijks leven, de natuur en de mens zijn onderwerpen die een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mij vormen. Het visualiseren van een verhaal of korte boodschap in tekeningen vol details is iets wat mij blij maakt. Dat zie je terug in het eindresultaat. Met het frisse en opgewekte werk probeer ik de wereld wat vrolijker te maken. Maar als professional schroom ik niet om ook de moeilijkere kanten van het leven op papier te zetten.

Naast mijn werk als illustrator ben ik werkzaam als ontwerpster van kinderkleding. Dit doe ik met een fijn team om mij heen. En ook hier gebruik ik mijn creativiteit in het hele proces van collecties maken voor jongens en meisjes. Het neerzetten van thema’s met daarbij passende artworks, all-over prints, kleuren en stoffen is elk seizoen een fijne puzzel om zo een succesvol beeld te creëren.

Ben je op zoek naar een illustrator in de regio Rotterdam of wil je graag met mij kennismaken, mail of bel voor een vrijblijvende afspraak of prijsopgave.

How Studio Lieselies makes an illustration